Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Termék címkék: fűnyíró, önjáró, rival

Riwall PRO RPM 5155 V Pro - önjáró, benzinmotoros fűnyíró; állítható sebességgel; 4 az 1-ben funkcióval, 51 cm vágószélesség - PRÉMIUM FŰNYÍRÓ

Ár:
134.990 Ft (106.291 Ft + ÁFA)
Menny.:db


Benzinmotoros, ÖNJÁRÓ FŰNYÍRÓ

Riwall Pro prémium termékcsalád 

Négy sebességi fokozatban állítható meghajtás 

Erős és hosszú élettartamú, 4-ütemű LONCIN OHV motorral

51 cm munkaszélességgel

Hatótávolsága: 1600 m/ óra

Funkciói: fűgyűjtő; mulcsozás; oldalsó- és hátsó kidobás

Könnyű indítás

Kiváló fűgyűjtés nedves fű vagy lombok esetén is

4 év jótállás


Cikkszám: RPM5155V_PRO
Elérhetőség: RENDELÉSRE
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Riwall PRO RPM 5155 V Pro prémium, önjáró fűnyíró

• nagyon erős, kiváló minőségű 196 cm3-es LONCIN OHV motor

• új fejlesztésű, modern motor, amely megfelel az Euro 5 szabványainak

• menet közben állítható sebességű meghajtás - négy sebességi fokozat, így mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb iramot

• a nagy űrtartalmú üzemanyagtartálynak köszönhetően hosszú idejű munkavégzést tesz lehetővé két tankolás között

• a teljesítményhez viszonyítva alacsony fogyasztást produkál

• a motor magas nyomatéka lehetővé teszi a gép használatát sűrűbb vagy akár nagy nedvességtartalmú fűben is

• az kaszni elején elhelyezett gyepfésű kiegyengeti a füvet és optimális levegőáramlást biztosít

• a modern, hajlított kés tökéletes vágást és gyűjtést tesz lehetővé

• a kidobó csatorna öblösségének köszönhetően, a torok nem tömődik el a nedves vagy nagy fű esetén sem

• a minőségi francia GT Trasmission meghajtás hosszú élettartamot biztosít

• minőségi acélból kialakított kaszaház, mely rendkívül ellenálló a felverődő köveknek; nem vetemedik, nem tekeredik a folyamatos használat és az egyenetlen talaj következtében 

• 4 az 1-ben funkció: fűgyűjtés, mulcsozás, hátsó kiszórás, oldalsó kiszórás

• a mulcsozó dugó standard tartozék

• a primer (pumpás) üzemanyag befecskendezés könnyű indítást tesz lehetővé

• ergonomikus, puhított, összecsukható tolószár, állítható magassággal

• profi vágási magasság állítás, megerősített, nagy, könnyen mozdítható állítókarral

• kiváló fűgyűjtés akár nedves fű vagy lombok esetén is

• nagy gyűjtőkosár műanyag fedéllel, kényelmes markolattal és telítettségjelzővel

• duplán csapágyazott, széles, stabil kerekek

• nagy hátsó kerekek a könnyebb manőverezhetőséghez


Riwall PRO prémium fűnyíró család

A csúcsminőségű alapanyagokat, minőségi technológiát és a kimagasló teljesítményt igénylő, igényes magánszemélyek vagy profi kertészek részére kínáljuk a Riwall prémium fűnyíró családot.
A fejlesztések során több komoly gyártó tudása, ereje és tapasztalata került összekapcsolásra, aminek következtében egy rendkívül tartós stabil szerkezetet sikerült kialakítani, optimális levegőáramlással és gyűjtéssel.
A motorok fejlesztésében a világ egyik legnagyobb motor gyártója és autóipari beszállítója működött közre. Az önjárók meghajtó szerkezetét pedig a piacvezető gyártó, a GT Transmission készítette a Riwall fűnyírókhoz.

Ezeknek az eredményeként a Riwall PRO prémium fűnyírói, olyan professzionális gépek, amelyek akár nehéz körülmények és igénybevételek mellett is megbízhatóan végzik a dolgukat. 
Funkcionális, letisztult gyönyörű dizájn, felesleges műanyagok és díszítő elemek nélkül.

Legfontosabb előnyök:

  • Robusztus szerkezet
  • Négy fő funkció: gyűjtés, hátsó kiszórás, oldalsó kiszórás, mulcsozás. Ennek köszönhetően multifunkciós készülékről beszélhetünk, mely sokoldalúan használható.
  • Nemesacél alváz, mely rendkívül stabil és erős. Ellenáll szinte minden külső erőhatásnak.
  • Nagy teljesítményű Loncin motorok
  • A kasznin elhelyezett elülső gyepfésű, mely nemcsak az optimális légáramlást segíti elő, de a fűszálakat a legtökéletesebb módon rendezi a gép előtt.
  • A tökéletesen kialakított fűnyíró kések megbirkóznak akár nedves fűvel, vagy lombokkal is
  • A nagy űrtartalmú fűgyűjtő kosár nagy fogantyúval és töltöttségjelzővel
  • Állítható magasságú tolószár, profi vágási magasság állítás
  • Csúcsminőségű GT Transmission egy- vagy négyfokozatú meghajtás
  • Nagy méretű csapágyazott kerekek, könnyű intuitív használat és kiváló ergonómia.

Paraméterek

Műszaki adatok
Teljesítmény(kW/LE) 4,0/5,4
Motor típusa Loncin OHV 4-ütem
hengerűrtartalom(ccm) 196
Vágási szélesség(cm) 51
Fűgyűjtő kosár űrtartalma (l) 75
Fűgyűjtő kosár anyaga műanyag felső rész, szövet alsó rész
Állítható magasságok 30-90 mm, 7 fokozat, központi állítókar
Kaszni anyaga acél
Mulcsozó Igen
Oldalsó kidobás Igen
Kerék méretei (mm) 200/280
Önjáró igen
Sebességi fokozat IGEN - 4 fokozat
Önindító nem
Súly (kg) 41

Garancia

Garanciális feltételek

I. A jótállással kapcsolatos általános feltételek

1. A fogyasztói szerződés keretében vásárolt, tartós fogyasztási cikk termék(ek)re a GARLAND distributor s.r.o. az alábbi időre és feltételekkel vállal jótállást (garanciát):

• Scheppach, Scheppach Special Edition, Woodster, DWT, Kity, Riwall, Riwall PRO és GTM Professional márkájú termék(ek): 2 év gyártói garancia, amely további 2 évvel meghosszabbítható, amennyiben a fogyasztó a terméket garanciális szerviz felülvizsgálatra beszolgáltatja a vásárlás / üzembe helyezés időpontjától számított 24. (huszonnegyedik) hónap folyamán. A garanciális szerviz felülvizsgálattal kapcsolatos költségek a fogyasztót terhelik. A meghosszabbított garancia időtartama alatt a szervizelésre nem vonatkozik a jogszabályban előírt 15 napos határidő.
• MWH márkájú kerti bútorok: 3 év gyártói garancia
• Palram márkájú üvegházak, kerti házak, kocsibeállók és kerti pavilonok: 10 év gyártói garancia
• Palram márkájú pergolák: 7 év gyártói garancia
• Minden további, fentebb fel nem sorolt GARLAND distributor s.r.o. által forgalmazott termékre 2 év gyártói garancia vonatkozik.

2. Az elhasználódó, ill. kopó alkatrészekre és az ezen kopó alkatrész által okozott járulékos meghibásodásokra és a külső behatás által előidézett meghibásodásokra, ill. a napi használat során keletkező sérülésekre (pl. karcolások, horpadások stb.) a jótállás nem vonatkozik. Ugyancsak nem tartozik a jótállási javítási kötelezettségek körébe a termék üzembe helyezése, illetve a termék beállítása. A hosszú ideig és nem megfelelő körülmények között történő tárolás a fogyasztási cikk műszaki állapotának romlását idézheti elő.

3. A nem fogyasztói szerződés keretében vásárolt, illetve professzionális vagy kölcsönzői célú felhasználásra szánt tartós fogyasztási cikk termék(ek) esetén a vásárlás / üzembe helyezés napjától számított 6 hónap kijavítási garancia vonatkozik a gyártási eredetű hibák kijavítására. 

II. A jótállási idő és a jótállás érvényességi területe

1. A jótállási határidő a vásárlás napján, a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadásával, illetve, ha az üzembe helyezést a vállalkozás vagy megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A jótállási határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. Az években megállapított jótállási idő azon a napon jár le, amely elnevezésénél vagy számánál fogva megfelel a kezdő napnak; ha ilyen nap a lejárat hónapjában nincs, a határidő a hónap utolsó napján jár le. Ha a határidő utolsó napja munkaszüneti nap, a határidő a következő munkanapon jár le.

2. A termék kijavítása esetén a jótállási idő meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az időtartammal, amely alatt a fogyasztó a fogyasztási cikket a hiba miatt nem tudja rendeltetésszerűen használni. A fogyasztási cikknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a jótállási igény elévülése újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik. A jótállás a fogyasztó jogszabályból eredő jogait nem érinti.


3. A jelen jótállás a Magyar Köztársaság közigazgatási területén érvényes.

III. A jótállás érvényesítése

1. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül. A jótállásból eredő jogokat a fogyasztási cikk tulajdonjogának átruházása esetén az új tulajdonos érvényesítheti. A jótállási igény jótállási jeggyel érvényesíthető. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása a jótállás érvényességét nem érinti. A jótállási jegy fogyasztó rendelkezésére bocsátásának elmaradása esetén a szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot – az általános forgalmi adóról szóló törvény alapján kibocsátott számlát vagy nyugtát - a fogyasztó bemutatja. Ebben az esetben a jótállási igény a számlával, ill. nyugtával érvényesíthető, feltéve, hogy abból kitűnik a vásárlás időpontja és a termék típusa. Ezen információk hiányában az érintet termék,
illetve a vonatkozó jótállás és annak feltételei nem állapítható meg, így a jótállás teljesítése gyakorlati nehézségekbe ütközhet.


2. A fogyasztó a jótállási igényét a Forgalmazóval vagy a Kereskedővel szemben érvényesítheti. Továbbá a fogyasztó a kijavítási igényét a GARLAND distributor s.r.o. által kijelölt, a jótállási jegyen feltüntetett szerviz szolgáltatóknál közvetlenül is érvényesítheti. A kijelölt szerviz szolgáltatók neve és címe a www.garland.hu honlapon is elérhető. 

3. A jótállási kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek a kötelezettet terhelik. Ha a fogyasztási cikk meghibásodásában a fogyasztót terhelő karbantartási kötelezettség elmulasztása is közrehatott, a jótállási kötelezettség teljesítésével felmerült költségeket közrehatása arányában a fogyasztó köteles viselni, ha a fogyasztási cikk karbantartására vonatkozó ismeretekkel rendelkezett, vagy ha a Forglmazó (Kereskedő) e tekintetben tájékoztatási kötelezettségének eleget tett.


4. Fogyasztói jogvita esetén a fogyasztó a megyei (fővárosi) kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. 


IV. A jótállási igény bejelentése


1. A fogyasztó a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős. A jótállási igényt a fogyasztási cikk minden olyan hibája miatt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, amely a megjelölt hibát előidézte.

2. A fogyasztó a jótálláson alapuló igénye érvényesítésével kapcsolatos nyilatkozatát a Forgalmazóhoz vagy Kereskedőhöz vagy szervizhez intézheti.

3. Ha a fogyasztó a jótállási igényét a terméknek - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a jótállási igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.

V. A fogyasztót a jótállás alapján megillető jogok

1. A fogyasztó a Ptk. 6:159. §- fog rögzített szabályok szerint

a) kijavítást VAGY kicserélést igényelhet, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek - másik jótállási igény teljesítésével összehasonlítva - aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a fogyasztási cikk hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott érdeksérelmet; − VAGY
b) a vételár arányos leszállítását igényelheti, VAGY a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja, VAGY a szerződéstől elállhat, ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének megfelelő határidőn belül, a fogyasztó érdekeit kímélve nem tud eleget tenni, vagy ha a fogyasztónak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.


2. A kijavítást vagy kicserélést - a fogyasztási cikk tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosult érdekeit kímélve kell elvégezni. A fogyasztó a választott jótállási jogáról másikra térhet át, az áttéréssel okozott költséget köteles azonban a kötelezettnek megfizetni, kivéve, ha az áttérésre a kötelezett adott okot, vagy az áttérés egyébként indokolt volt.


3. Kicserélés vagy elállás esetén a fogyasztó nem köteles a fogyasztási cikknek azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerű használat következménye.

4. A fogyasztó a kellékhibás teljesítés okán felmerült kárait a Ptk. 6:174 § szerint érvényesítheti.

5. A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható termék az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a kijavítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a jelen jótállási jegy III.2 pontjában hivatkozott Forgalmazó és/vagy Kereskedő és/vagy szerviz gondoskodik.


6. Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól számított 3 munkanapon belül érvényesít csereigényt, a Forgalmazó és/vagy Kereskedő és/vagy szerviz köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. Amennyiben a hibás fogyasztási cikk már nincs készleten, úgy a teljes vételár visszatérítésre kerül. A Forgalmazó és/vagy Kereskedő és/vagy szerviz a kijavítás során nem felel a fogyasztási cikken a fogyasztó, ill. harmadik személy által esetlegesen tárolt adatokért vagy beállításokért.


7. A Forgalmazó és/vagy Kereskedő és/vagy szerviz címén a jótállási idő lejártát követően is lehetőséget biztosítunk a hibás fogyasztási cikk kijavítására, az ezzel összefüggésben felmerült valamennyi költség azonban a fogyasztót terheli.


VI. Mentesülés a jótállási kötelezettség alól

1. A teljesítés nem hibás, ha a fogyasztó a hibát a vásárlás időpontjában ismerte, vagy a hibát a vásárlás időpontjában ismernie kellett. A jótállási kötelezettség alóli mentesülést eredményez, ha bizonyításra kerül a Forgalmazó, a Kereskedő vagy szerviz által, hogy a hiba rendeltetésellenes használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb, a vásárlás után keletkezett okból következett be. A rendeltetésellenes használat elkerülése céljából a termékhez magyar nyelvű vásárlói tájékoztatót mellékelünk és kérjük, hogy az abban foglaltakat saját érdekében tartsa be.


2. A jótállás megszűnését eredményezi a szakszerűtlen szerelés és üzembe helyezés, valamint a jótállási határidőn belüli illetéktelen beavatkozás. Illetéktelen beavatkozásnak minősül minden olyan szerelés, karbantartás és/vagy egyéb olyan beavatkozás, amelyet nem a Forgalmazó és/vagy Kereskedő és/vagy szerviz végez el.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!