Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mindent a STIHL-ről

STIHL = MINŐSÉG

A STIHL kimagasló szerepével és folyamatos fejlesztéseivel meghatározza a mai modern piacot. Mindazok, akik az erdőgazdálkodásban, a mezőgazdaságban, a tájápolásban, kertgondozásban, az építőiparban dolgoznak vagy akár privát felhasználóként támasztanak magas igényeket, mind jól ismerik a STIHL értékeit, valamint a márka által hordozott ígéretet: a csúcsminőséget, az ügyfélorientált megoldásokat és az innovációt. A STIHL legfőbb erénye, hogy az eddig elért eredményekkel nem elégszik meg. A márka képviselői vallják, hogy a folyamatos fejlődés és az alapelvek betartásával lehet tartós sikereket elérni és a vezető pozíciót megtartani.

A STIHL név ma már több mint 90 éve egyet jelent a kiemelkedő innovációkkal, a minőségi termékekkel és a teljes körű szervizszolgáltatásokkal. Ma a STIHL több mint 160 országban rendelkezik képviselettel. A STIHL termékei világszerte megkönnyítik az erdőgazdálkodásban, a tájápolásban, az építőiparban, valamint az igényes magánfelhasználóként végzett munkát.

1971 óta a STIHL a világ legnagyobb számban értékesített motorfűrész márkája. 

 

Csúcsminőség

A STIHL a márka által hordozott ezen ígéretével őrzi vezető helyét a világpiacokon. A minőség azonban nem csak technológia kérdése. A minőség a fejben kezdődik. Ezért rendkívül magas színvonalú minőségbiztosítási rendszert fejlesztettek ki és valósítottak meg minden vállalati folyamat területén. A minőség nem ismer tűréshatárokat, ezért a STIHL legfontosabb beszállítója saját maga. Termékeinek legfőbb alkotórészeit maguk gyártják. Minden alkatrészt minőségi anyagok, saját know-how és a részletekig pontos, értékteremtő munka jellemez: tiszta STIHL minőség. A »made by STIHL« minőség olyan kitüntetés, amely a STIHL termékeit egészen különlegessé teszi. Garancia erre a saját gyártású alkatrészek magas aránya, valamint a kiválasztott és bizonyított beszállítókkal kialakított több évtizedes kapcsolat.

A minőségnek a termék teljes életciklusára ki kell terjednie, hiszen használat során nyer igazolást. A STIHL következetesen olyan forgalmazó partnerek mellett döntött, akik egyúttal a szervizelést is ellátják. Csak a szakkereskedések biztosítanak hozzáértő szaktanácsadást, mindenre kiterjedő betanítást és széles körű szervizszolgáltatásokat.

 

kertikisgepek.hu