Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

STIHL Fűrészláncok

 


A STIHL fűrészláncok évtizedek óta "svájci precíziós munkaként" kerülnek ki a a svájci Wilben működő STIHL gyárból. A gyártás a STIHL saját fejlesztésű és előállítású gépein történik. A STIHL ma már valamennyi felhasználási módhoz, faanyaghoz és -vastagsághoz, valamennyi teljesítményosztályhoz és számos láncfűrészmárkához kínál fűrészláncokat. Kiemelkedő vágásteljesítményt nyújtanak a hosszú élettartam és alacsony rezgésszint mellett. 

STIHL MICRO fűrészláncok - Megbízhatóság és kényelem

A félvéső-fogazat magas vágásminőséget biztosít, alacsony rezgésszintű és lekerekített vágófogai miatt egyszerűen élezhető. Tökéletes választás alkalomszerű felhasználók, valamint a mezőgazdaságben és az építőiparban dolgozó szakemberek számára is.

STIHL SUPER fűrészláncok - Erő és nagy vágásteljesítmény

A Super fűrészláncok ideálisak a professzionális erdőgazdálkodási feladatokhoz. A vésőfogazat az alacsony vágási ellenállásnak köszönhetően kiemelkedő vágásteljesítményre képes. 

STIHL DURO vídiás fűrészláncok - A legnagyobb igénybevételt igénylő feladatokhoz

A Duro láncok ideálisak a nagy igénybevételt igénylő vágási feladatokhoz, mint pl. szennyezett fa vágásához. A speciális keményfém bevonetnek köszönhetően a láncok rendkívül strapabíróak és kopásállóak. Élezés nélkül akár 10-szer hosszabb ideig maradnak élesek és így jelentősen hosszabb élettartamúak más hagyományos fűrészláncokhoz képest.